GMP Compliance Consultant til Eltronic i Ballerup

Vil du være en del af et særdeles kompetent Team, når det handler om GxP og GAMP5 i forhold til levering af automations- og informations projekter til Life Science kunder?

Har du lyst til at være en af Eltronic’s ambassadører hos vores kunder, som sikrer vedligeholdelse og udbygning af samarbejdet til gensidig værdi? 

Stillingen
Som GMP Compliance Consultant er du personen, der kan sparre med kunderne og kollegaerne omkring GxP og GAMP5. Rollen vil også betyde, at du vil være en del af projekter, der har GxP eller GAMP5 krav tidligt i processen, hvor kravene til opgaven skal specificeres og igen sidst i processen, når projektet skal kvalificeres samt valideres.

Du vil igangsætte og drive nye kvalitets- og overholdelsesforbedringsprojekter for at sikre, at lokalt QMS er opdateret med relevante GxP/GAMP5-regler og tilpasset Eltronics QMS. Du vil få et tæt samarbejde med vores interessenter på stedet. Du vil også være en central bidragsyder til vores interne compliance ved at samarbejde med Pharma Engineering kollegaer i Ballerup og Hedensted.

Dine primære ansvarsområder

  • Kendskab til GxP-regler (21CFR del 11 og ISPE GAMP5-retningslinjer).
  • Etablering af Eltronic QMS samt vedligholdelse.
  • Etablering af træningsprogram samt udførelse af træning af nye medarbejdere.
  • Erfaring med praktisk gennemgang / godkendelse af leverancer til validering af computersystemer (CSV) samt FAT/SAT og kvalificering.
  • Teknisk fagligt højt niveau der matcher kunden indenfor GxP.
  • Kompetent teknisk sparring med kunden og kolleger.

Stillingen refererer til Director Pharma Engineering, og du får fast base på vores nye Pharma Engineering kontor i Ballerup.

Faglige kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en baggrund som ingeniør, maskinmester, IT-teknolog /Automations teknolog, procesteknolog eller lign. med erfaring fra Biotek og Pharma industrien. Gennem din karriere har du opbygget et teknisk fagligt højt niveau, der matcher kunden indenfor GxP. Dertil behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Personlige kvalifikationer
Du arbejder suktureret og analytisk og trives med mange bolde i luften. Du er procesorienteret med et stærkt kvalitets mindset og drive for resultater. Som person har du stærke kommunikations- og samarbejdsevner og besidder en høj grad af personlig integritet. Ydermere er du dynamisk, har kundefokus og arbejder godt i et multikulturelt miljø.

Vi tilbyder
En yderst spændende stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et inspirerende, dynamisk og fagligt højt miljø. Vi vægter ansvar, kvalitet og innovation højt. Vi har en god stemning i virksomheden, og alle er altid klar til at hjælpe, når der er behov for det.

Vi driver Eltronic med en typisk nordisk ledelsesfilosofi i en moderne og flad organisation. Vi værdsætter gensidig respekt, stoler på individuelle kompetencer og har høj tillid til den enkeltes dømmekraft. Det kræver selvstændighed og handlekraft, men til gengæld giver det dig mulighed for en unik position på markedet, hvor du har en høj grad af tillid og frihed. 

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag i samarbejde med nogle af de dygtigste teknikere og ingeniører.

Danmarks førende automationshus
Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 20 års erfaring med produktionssystemer og automation. Vores mål er at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konkurrenceevne og bæredygtighed. Eltronic A/S beskæftiger mere end 180 ingeniører og teknikere inden for en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Boe V. Boesen på mobil +45 30178810. 

Vi afholder samtaler løbende, da vi ønsker ansættelse hurtigst muligt. vi venter dog gerne på den rigtige.

 

Ansøg
Share in your network


Eltronic A/S automatiserer, digitaliserer og optimerer produktionssystemer og processer. Vi er specialister i at facilitere effektiv, enkel og bæredygtig produktion. Med udgangspunkt i vores specialist- og generelistviden inden for branchen har vi udviklet og leveret automatiserede produktionsløsninger i mere end 20 år. Vi har alle kompetencer til at udføre komplette projekter in-house – fra rådgivning og koncept til produktion og installation. Vores kunder er store industrivirksomheder, og i alle projekter er det vores mål at overlevere en individualiseret løsning, der tilfører værdi til vores kunders forretning. Viden er selve rygraden i Eltronic, og vi beskæftiger mere end 160 ingeniører, teknikere, projektledere og specialister. Vores medarbejdere er vores mest værdifulde aktiv, og vi støtter dem i at vokse og lære gennem deres karriere. Uddannelse er vigtig. Og derfor vil vi sikre, at vores medarbejdere er klædt på med de rigtige værktøjer til Eltronic – og til deres fremtid – blandt andet gennem kurser på Eltronic Group Academy. Eltronic A/S er en del af Eltronic Group A/S.
Frist:
Kontaktperson:
Boe Villum Boesen Director Pharma Engineering +45 30 17 88 10
Jobområde: Ingeniør & Teknik
Stillingstype: Fuldtid
Eltronic A/S
Kilde Allé 4
DK-8722 Hedensted
CVR: DK-17024280